• български
  • English
Почивка на море
1 (1)

МОРЕТО ВИ ОЧАКВА

1 (1)

НИЕ ВИ ОЧАКВАМЕ

1 (2)

САМО ЗА ВАС

1 (3)

СПОКОЙСТВИЕ

1 (4)

СЪЗДАЙТЕ СПОМЕНИ

1 (5)

РЕЛАКСИРАЙТЕ

1 (6)

ИГРЕВА Е ВПЕЧАТЛЯВАЩ

previous arrow
next arrow
Shadow

За Нас

Хотел Белия Замък е разположен на българското Черноморие, на един от най – чистите варненски плажове, плаж Кабакум.  Хотела разполага с релаксиращи, целувани от слънцето апартаменти и стаи с изглед към морето. Всички стаи са обмислено декорирани и разполагат с телевизор с плосък екран с кабелни канали и самостоятелна баня. Безплатен WiFi и паркоместа пред хотела, и около него. Хотела се намира по пътя от град Варна посока към Златни Пясъци и е разположен точно на крайбрежната улица на плаж Кабакум. Плажа предлага дълга и чиста плажна ивица, а хотела е разделен само от една улица от плажа и морето. Черноморското крайбрежие осигурява безкрайни дни на приключения и наслада, а в съчетание с непосредствената близост до морето, хотела е изключително удобен, както за семейства с деца, така и за почиващи с приятели.

Нашата хотелска част е идеална както за краткосрочен, така и за по-дългосрочен престой, а непосредствената близост до морето го прави предпочитана дестинация за семейни двойки, индивидуални посещения или младежки събирания. Имаме специални цени за по-дълъг престой, така че, моля, питайте ни за отстъпки на тел. 0888 797950

Ние сме разположени в центъра в карето между град  Варна и пътя към Добрич, но преди комплекс Златни Пясъци. До центъра на град Варна се стига по хубав, двулентов път за около 7 минути с кола, но също така в непосредствена близост от плажа има спирка на градски транспорт от която можете да си хванете автобус номер 407 и директно да отидете до централната част на град Варна или Златни Пясъци.

Разстоянието от Хотел Белия Замък до морето не може да бъде определено, защото излизайки от хотела гостите ни са буквално на плажа.  В хотела ще получите повече от почивка, ще получите лично обслужване, внимание към клиента, чисто ново обзавеждане и спокойни дни съчетани с добра кухня и морски бриз.

Всички стаи са обзаведени с ново, модерно и функционално обзавеждане, разполагат с телевизор с плосък екран с кабелни канали и самостоятелна баня. Наличен е безплатен WiFi, а паркинга е решен с паркоместа пред хотела.

Гостите на хотел Белия Замък могат да се насладят на домашно приготвена закуска.

Заливът Калиакра, Аладжа манастир, комплекс Златни Пясъци и Аквапарк Акваполис са само част от възможностите,който ви предлага района около хотел Белия Замък.