• български
  • English
Почивка на море
1 (1)

МОРЕТО ВИ ОЧАКВА

1 (1)

НИЕ ВИ ОЧАКВАМЕ

1 (2)

САМО ЗА ВАС

1 (3)

СПОКОЙСТВИЕ

1 (4)

СЪЗДАЙТЕ СПОМЕНИ

1 (5)

РЕЛАКСИРАЙТЕ

1 (6)

ИГРЕВА Е ВПЕЧАТЛЯВАЩ

previous arrow
next arrow
Shadow

Сватби и тържества

Елате в хотел Белия Замък, за да отпразнувате вашата сватба или специално събитие. Хотелът се намира на брега на красивото ни Черноморие, а именно тук ще намерите  очарователният Бял замък, в който грижовен персонал, с внимание към детайлите ще ви помогне да сбъднете и реализирате мечтаният от вас специален ден. Кажете „Да“ на красивите бели тераси под замечтаните кули на замъка или започнете тържество със звука на морето, което нежно се плиска пред хотела.

Хотела може да се наеме и запази изцяло за вашата неповторима сватба или други тържествени събития от април до октомври. Ние можем да поберем групи до 120 души в нашата външна градина.  Така че празнувайте, танцувайте, хапвайте и се наслаждавайте на деня си тук с ритъма на морето.

Общи такси и изисквания:

За всички събития през април до октомври е необходим минимален престой от 2 нощувки.

Разрешен е минимален престой от 1 нощ за средата на седмицата (ноември до март) за събития под 40 души.

Такса за специални събития:

  • Сватби и събития – цена ??
  • Други частни събития март, април и ноември — цена ??

Какво е включено?

Ние предлагаме всички необходими пособия за организиране на събития на открито ( аранжирани шатри, маси и столове) до 120 души.

Обикновено резервираме събитие през уикендите с молба това да бъде направено поне два месеца предварително. Ето защо е важно да се свържете с нас много по-рано, когато планирате вашето неповторимо тържество. Поради малкия размер на нашия хотел, за всички събития можем да предложим нашите 11 общо стаи и апартаменти за нощувка (капацитет до 30 души на леглова база).