• български
  • English
Почивка на море
1 (1)

МОРЕТО ВИ ОЧАКВА

1 (1)

НИЕ ВИ ОЧАКВАМЕ

1 (2)

САМО ЗА ВАС

1 (3)

СПОКОЙСТВИЕ

1 (4)

СЪЗДАЙТЕ СПОМЕНИ

1 (5)

РЕЛАКСИРАЙТЕ

1 (6)

ИГРЕВА Е ВПЕЧАТЛЯВАЩ

previous arrow
next arrow
Shadow

Хотелска част

Хотелска част

Апартамент

Стая

Студио

Апартамент:

Влезте в удобните ни апартаменти, в които ще намерите комфортна спалня и удобен, много голям диван. В апартаментите могат да отседнат испят спокойно  до 5 човека. Апартаментите ни имат изглед към морето. Ако не желаете да отидете до морето днес, гостите отседнали в апартамента могат да излязат на просторна тераса с масичка и столчета за вашият комфорт.

Този апартамент е подходящ за домашен любимец (срещу допълнителна такса от …. Всички домашни любимци трябва да са на каишка, докато са в хотела и да използват лекарства против бълхи и кърлежи.)

Размер на апартамента: 40 кв.м

Цена:

Стая:

Тези два апартамента разполагат с комфортни и очарователни дневни с диван и спалня. Идеални са за малки семейства или за приятели, пътуващи заедно.

Размер на стаята:

Цена:

Стая номер 101 е за домашни любимци (такса ). Всички домашни любимци трябва да са на каишка, докато са в хотела и да се използват лекарства против бълхи и кърлежи. Винаги сте добре дошли с домашните си любимци, но ви молим да оставите съобщение или ни се обадете, за да ни уведомите, а ние да ви уверим, че стая номер 1 е свободна за вас и вашите домашни любимци.